N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Glasbewassing bedrijven

 

Voor glasbewassing in de omgeving van Utrecht kunt u terecht bij verschillende bedrijven. Echter vindt u nergens anders zo’n professionele dienstverlening als bij BERKO Schoonmaakdiensten. Wij hebben namelijk al meer dan 30 jaar ervaring in zowel reguliere en periodieke schoonmaak van kantoren, scholen en gezondheidsinstellingen, als in specialistische schoonmaak zoals glasbewassing in de omgeving van Utrecht. Heeft u bijvoorbeeld een glazenwasser nodig in Vleuten? Dan kunt u zeker bij ons terecht.

Professionele glasbewassing voor bedrijven in de omgeving van Utrecht

Voor elk bedrijf is het belangrijk dat de ruiten schoon zijn. Vieze ruiten zijn namelijk een storende factor en geven ook zeker geen goede indruk af. Daarom is het voor veel bedrijven, bijvoorbeeld in de omgeving in Utrecht, een must om een professioneel bedrijf voor glasbewassing in te schakelen. BERKO Schoonmaakdiensten zorgt er graag voor dat uw ramen weer schoon zijn en dat uw bedrijf daardoor weer een frisse uitstraling heeft en kan genieten van meer licht, wat ook zeker een positieve bijdrage levert aan uw interieur. Wilt u ook graag dat uw pand een representatieve uitstraling heeft? Dan kunt u onze professionele glazenwasser, bijvoorbeeld in de omgeving van Vleuten, direct inschakelen.

Glasheldere service van BERKO Schoonmaakdiensten

Als bedrijven ons inschakelen voor glasbewassing in Utrecht, dan profiteren zij van een glasheldere service. Wij zorgen namelijk voor korte communicatielijnen en stellen altijd een op maat gemaakt plan van aanpak en offerte op. U krijgt een vast contactpersoon met wie u alles kort kunt sluiten. Deze contactpersoon is dan ook altijd op de hoogte van de lopende werkzaamheden en voert steekproeven uit om de kwaliteit van de glazenwasser, bijvoorbeeld bij u in Vleuten, te kunnen waarborgen. Daarnaast zijn wij in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over onze service voor glasbewassing voor bedrijven in de omgeving van Utrecht? Wij vertellen u hier graag meer over. Bijvoorbeeld dat onze glazenwasser in Vleuten en omstreken niet alleen uw ruiten streeploos schoonmaakt, maar ook de kozijnen een passende behandeling krijgen, zodat uw hele raampartij stralend schoon is. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen! Hiervoor kunt u een afspraak maken of telefonisch contact opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht