N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Industriële schoonmaakmiddelen

 

Bent u al een tijdje op zoek naar een industrieel schoonmaker? Het is dan belangrijk dat u iemand vindt die professioneel te werk gaat. U kunt hiervoor ook BERKO Schoonmaakdiensten in IJsselstein inschakelen. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van verschillende soorten schoonmaakdiensten, zo ook industriële schoonmaak. Industrieel reinigen is namelijk een van onze specialismen. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op uitstekende kwaliteit en een persoonlijke, flexibele en snelle service. Natuurlijk maken wij altijd gebruik van de juiste, milieuvriendelijke en industriële schoonmaakmiddelen.

De aanpak voor industriële schoonmaak in IJsselstein

Industriële schoonmaak vereist een andere aanpak dan onze andere schoonmaakwerkzaamheden. Precisie, nauwkeurigheid en specialisme is hier namelijk vereist. Gelukkig kan onze industrieel schoonmaker uw opdracht aan. Hij gaat aan de slag met de beste industriële schoonmaakmiddelen. Voor het industrieel reinigen van uw ruimten kunt u altijd vertrouwen op onze flexibiliteit. Wij horen graag wat uw wensen zijn en wat u van ons verwacht. Wij zorgen dan altijd voor een passende dienstverlening. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een vast contactpersoon, waar u terecht kunt voor al uw vragen en eventuele wijzigen in het industrieel reinigen van uw ruimten. Deze projectcoördinator is altijd op de hoogte van de lopende werkzaamheden en controleert de industrieel schoonmaker dan ook met regelmatige steekproeven.

Industriële schoonmaakmiddelen en reiniging van uitstekende kwaliteit

Daarnaast bent u bij ons verzekerd van uitstekende kwaliteit. Of het nu gaat om de industriële schoonmaakmiddelen die onze industrieel schoonmaker gebruikt, of om het reinigen zelf. Zoals eerdergenoemd, waarborgen we zelf de kwaliteit van onze dienstverlening door regelmatig steekproeven te doen. Daarnaast zijn wij in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten zoals NEN 4400-1, NEN ISO 9001 en NEN ISO 14001 op het gebied van milieuvriendelijkheid. Daarom zijn onze industriële schoonmaakmiddelen ook milieuvriendelijk. Ook hebben wij het OSB keurmerk en werken wij volgens de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Maak een afspraak

Wilt u graag door onze industrieel schoonmaker uw ruimte laten reinigen? Dat kan zeker. Wij horen graag wat uw wensen zijn en bespreken vervolgens de mogelijkheden met u. U kunt hiervoor online een afspraak maken. Tijdens deze afspraak inventariseren wij dan ook uw wensen en maken we, na een analyse van de afspraak, ook een compacte situatieschets van uw bedrijf. Zo kunnen we u een goed voorstel doen en u een passende offerte bieden voor de industriële schoonmaak van uw ruimten. U kunt voor meer informatie over ons bedrijf en onze dienstverlening ook contact opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht