N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Kantooronderhoud

 

Goed en periodiek kantooronderhoud is erg belangrijk. Vaak hebben u en uw medewerkers daar zelf geen tijd voor, of weet u niet goed wat er nu precies moet gebeuren en hoe dit aangepakt moet worden. Daarom schakelt u de experts van BERKO Schoonmaakdiensten uit Ijsselstein in. Wij hebben namelijk al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van kantoor onderhoud en reiniging en zijn de betrouwbare partner waar u naar op zoek bent.

Het belang van goed kantooronderhoud in Ijsselstein

Het belang van goed kantooronderhoud is erg groot. Een schone en opgeruimde kantoorruimte levert u namelijk veel op. Zo is het voor uw medewerkers erg prettig als er een schone werkplek is waar ze fijn kunnen werken. Ook fris sanitair is belangrijk en natuurlijk een nette ontvangsthal. Het is natuurlijk wel zo prettig als de eerste indruk van klanten en relaties van uw bedrijf goed is. Kantoor onderhoud is dus zowel belangrijk voor bezoekers als voor medewerkers. Een schone werkomgeving draagt alleen maar bij aan betere prestaties. Het onderhoud van uw kantoor kunt u het best uitbesteden aan BERKO Schoonmaakdiensten. Wij weten namelijk precies hoe wij uw kantoor hygiënisch schoon moeten maken!

Kantoor onderhoud wanneer u wilt

Daarnaast profiteert u bij ons altijd van een flexibele en persoonlijke service. Wij komen namelijk alleen schoonmaken op de tijden dat het u uitkomt. Of dit nu ’s avonds is of overdag; de keuze is geheel aan u. Wij zullen het kantooronderhoud en de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren zonder u en uw collega’s tot last te zijn en hebben altijd respect voor uw privacy op het gebied van bedrijfsgegevens. Wij zorgen ervoor dat de bureaus, de vloeren en het sanitair hygiënisch schoon gehouden wordt zonder dat u het merkt. U kunt vertrouwen op onze ervaren en discrete schoonmakers. Wilt u graag weten wat BERKO Schoonmaakdiensten voor u kan betekenen op het gebied van kantooronderhoud? Dan kunt u gemakkelijk online een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht