N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Kantoorreiniging Utrecht

 

Kantoren schoonmaken is iets dat dagelijks moet gebeuren. Elke dag wordt daar namelijk gewerkt, en er wordt weleens gezegd dat een toetsenbord meer bacteriën bevat dan een toiletbril. Dit moet natuurlijk voorkomen worden, en dat kan alleen door middel van een goede schoonmaak van het kantoor. Hiervoor kunt u BERKO Schoonmaakdiensten inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in kantoorreiniging en zijn voornamelijk werkzaam in de regio Utrecht. Zoekt u dus een professioneel schoonmaakbedrijf dat kantoren kan schoonmaken in Nieuwegein? Dan kunt u bij ons terecht.

BERKO Schoonmaakdiensten: voor kantoorreiniging in de omgeving van Utrecht

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren. Wij vinden dan ook dat een goede schoonmaak van kantoren serieus genomen moet worden. Het schoonmaken van een kantoor draagt uiteindelijk namelijk bij aan een prettige werksfeer voor uw personeel en natuurlijk een goede indruk op uw bezoekers zoals relaties en klanten. Dat is wat het effect van een opgeruimde ontvangsthal, een schone werkplek en fris sanitair kan zijn op uw kantoor! Voor kantoorreiniging in de omgeving van Utrecht kunt u dan ook bij ons terecht. Moeten wij bijvoorbeeld uw kantoren in Nieuwegein schoonmaken? Dan is dat geen probleem.

Duidelijke afspraken voor het schoonmaken van uw kantoor

Het is belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden over het schoonmaken van uw kantoor. Wij komen dan ook de schoonmaak van uw kantoren doen op een tijdstip dat het u het beste uitkomt. Of dat nu ’s avonds is of juist overdag, dat maakt voor onze professionele, ervaren en gedreven schoonmakers niets uit. Als we kantoren schoonmaken, doen we dat uiteraard altijd zonder u tot last te zijn en gaan we met respect om met uw bedrijfsgegevens en privacy. Wij kunnen ongemerkt uw vloeren, sanitair en bureaus hygiënisch schoonhouden. Op onze schoonmakers kunt u vertrouwen; schakel ons daarom in voor kantoorreiniging in de omgeving van Utrecht, bijvoorbeeld voor het schoonmaken van kantoren in Nieuwegein.

Kantoren schoonmaken: kwalitatief hoogwaardige dienstverlening

BERKO Schoonmaakdiensten is in het bezit van verschillende kwaliteitscertificaten. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Wij komen altijd onze afspraken na en zorgen ervoor dat we uw kantoor perfect schoonmaken. Wij zijn in het bezit van onder andere NEN 4400-1, NEN ISO 9001 en NEN ISO 14001 certificaten en zijn aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten. Daarnaast zorgen wij zelf altijd voor de controle van de kwaliteit van onze dienstverlening; projectcoördinatoren doen regelmatig steekproeven om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. Zo kunt u het schoonmaken van kantoren in de omgeving van Nieuwegein met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Maak een afspraak om kantoorreiniging in Utrecht te bespreken

Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden tot het schoonmaken van uw kantoren? Wilt u graag samen met ons een plan opstellen voor de schoonmaak van uw kantoor? Dan kunt u online een afspraak maken. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn en maken een compacte situatieschets van uw bedrijf. Zo kunnen we u een goed plan van aanpak en een passende offerte bieden. U kunt voor meer informatie over onze service op het gebied van het schoonmaken van kantoren in de omgeving van Nieuwegein en Utrecht ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht