Louwman Exclusive en BERKO

Ruim 20 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met BERKO schoonmaakdiensten.

Als 20 jarige jongen startte ik mijn loopbaan bij autobedrijf HESSING in De Bilt.

Berko schoonmaak was daar al ruim 16 jaar het schoonmaakbedrijf voor HESSING in De Bilt. Voor BERKO was HESSING hun eerste opdrachtgever.

Al die jaren hield BERKO het bedrijf HESSING blinkend schoon. Ook tijdens de evenementen was BERKO altijd vertegenwoordigd en stond altijd klaar. Ook bij eventuele calamiteiten.

In 2012 stopte de samenwerking met HESSING helaas doordat het bedrijf HESSING stopte.

De Louwman Groep nam de activiteiten over en al snel werd er weer contact gezocht met BERKO om zo spoedig mogelijk de schoonmaakwerkzaamheden weer door te zetten.

In 2014 volgt er een grote tender binnen de Louwman Groep over de aanbesteding van de schoonmaakwerkzaamheden binnen de diverse bedrijven van de Louwman groep.

Louwman Exclusive heeft toen direct advies gegeven om BERKO binnen Louwman Exclusive te behouden.

Dat advies was echter niet nodig, omdat BERKO met vlag en wimpel voor Louwman Exclusive door deze tender heen ging. Dus iedereen was er al snel van overtuigd dat BERKO het schoonmaakbedrijf is wat het beste bij Louwman Exclusive past.

Binnen Louwman Exclusive zoeken wij namelijk altijd partnerbedrijven met hetzelfde DNA; altijd de juiste kwaliteit, flexibel, actief, ontzorgen en met name het juiste advies in de uit te voeren schoonmaakwerkzaamheden.

Wij hopen nog vele jaren op dezelfde wijze te kunnen samenwerking met BERKO en zien samen een hele schone toekomst tegemoet.

 

André Bouwman

Aftersales en Facilitair Manager Louwman Exclusive

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht