N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Nieuwe waslaag vloeren

 

Als u graag uw vloeren wilt laten strippen en ze vervolgens wilt laten voorzien van een nieuwe waslaag, dan kunt u het best een specialistisch vloerreinigingsbedrijf inschakelen. BERKO Schoonmaakdiensten staat voor u klaar voor diverse schoonmaakwerkzaamheden en heeft de juiste specialisten in huis die uw vloer kunnen strippen. Natuurlijk voorzien we uw vloeren daarna van een nieuwe waslaag, zodat ze er weer geheel als nieuw uitzien.

Vloeren laten strippen en voorzien van een nieuwe waslaag

Het is belangrijk om uw vloeren goed te onderhouden. Natuurlijk doet u dat al door deze regelmatig te stofzuigen en te dweilen, maar zeker als u een stenen of houten vloer heeft, is het belangrijk om deze ook één keer in de zoveel tijd te voorzien van professioneel onderhoud. Ook als er kleine beschadigingen op uw vloer zitten, of uw vloer ziet er wat vaal uit, kunt u BERKO Schoonmaakdiensten inschakelen. Wij komen dan uw vloeren strippen en voorzien deze van een nieuwe waslaag. De oude waslaag is vaak beschadigd en ziet er daardoor wat minder stralend uit. Door uw vloer te strippen en daarna uw vloeren een nieuwe waslaag te geven, zien ze er weer stralend uit.

Verzekerd van uitstekende kwaliteit

Als u BERKO Schoonmaakdiensten inschakelt voor het strippen van uw vloer of de algemene reiniging van uw vloeren, dan weet u zeker dat uw vloer er daarna weer als nieuw uitziet. Het is toch het visitekaartje van uw bedrijf en het moet er dus altijd schoon en netjes uitzien. Wij zijn in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten; zo weet u dus zeker dat u met een betrouwbaar bedrijf in zee gaat. Onze projectcoördinatoren controleren ook op de kwaliteit van onze dienstverlening om deze te kunnen waarborgen.

Een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u graag door BERKO Schoonmaakdiensten uw vloeren laten strippen en deze voorzien van een nieuwe waslaag? Dan kunt u online een afspraak maken. Tijdens deze afspraak maken we een plan van aanpak van uw specifieke project; wij bieden altijd maatwerk. Vervolgens bieden we u een passende offerte. Voor meer informatie over het strippen van uw vloer kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht