Privacy en cookiebeleid Berko Schoonmaakdiensten

Privacybeleid

Berko schoonmaakdiensten is zich er van bewust dat u vertrouwen in ons stelt. Wij gaan daarom zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Met dit privacy en cookiebeleid informeren we u over welke gegevens wij verzamelen en hoe wij met uw gegevens omgaan. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Welke gegevens worden verzameld

Berko schoonmaakdiensten verzamelt alleen persoonsgegevens die u met ons deelt via het contactformulier op deze website, ons mailt of telefonisch aan ons verstrekt of als u zich aanmeldt voor een van onze diensten.

Gegevens die u via het contactformulier, via de mail of telefonisch met ons deelt zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer worden gebruikt om uw vraag of verzoek te kunnen beantwoorden.

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen wij om bedrijfsgegevens, naam van de contactpersoon, telefoonnummer en gegevens die wij nodig hebben om te kunnen factureren zoals IBANnummer en BTWnummer.

Als uw vraag of het verzoek is afgehandeld worden persoonsgegevens  binnen 2 maanden gewist. Indien uw verzoek uitloopt in het afnemen van een van onze diensten, dan zullen uw persoonsgegevens zolang bewaard worden als wettelijk bepaald is.

Hoe gaan we met uw gegevens om

Berko schoonmaakdiensten verzamelt niet meer persoonsgegevens dan absoluut noodzakelijk om uw vraag of verzoek op een goede manier af te kunnen handelen. Wij zullen de gegevens die wij van u krijgen nooit combineren met andere gegevens of met gegevens van derden.

Beveiliging van uw gegevens

Berko schoonmaakdiensten heeft verschillende technische en organisatorische maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat uw gegevens adequaat beschermd zijn tegen vernietiging, verlies, beschadiging en ongeoorloofd gebruik, wijziging en/of kennisneming. Uw persoonsgegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Berko schoonmaakdiensten B.V. en die van een derde partij.

Uw rechten van verzet, inzage, wijzigen, verwijdering en overdragen van gegevens

Wilt u weten welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd, wilt u gegevens laten wijzigen, laten beperken of laten wissen, dan kunt u een e-mail sturen aan info@berkoschoonmaak.nl onder vermelding van het onderwerp. In het bericht ontvangen we graag uw volledige naam, adres en woonplaats en een kopie van uw identificatiebewijs zodat wij zeker weten dat de informatie die u opvraagt ook daadwerkelijk op u betrekking heeft en wij de informatie naar de juiste persoon sturen (zet voor de zekerheid op de kopie van uw identificatiebewijs dat u deze aan ons stuurt en maak uw burger servicenummer en eventuele foto onherkenbaar). Wij sturen u altijd een bevestigingsbericht van ontvangst en verwerken uw verzoek binnen een maand door uw gegevens te wijzigen, te verwijderen of aan te leveren en laten u dit ook binnen een maand weten.

Mocht u niet tevreden zijn over de afhandeling van uw verzoek, dan kunt u altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Wijziging privacybeleid

Wij kunnen ons privacbeleid wijzigen. Van deze wijziging zullen we een aankondiging doen op onze website. Dit privacybeleid is laatst gewijzigd op 24 mei 2018

Onze contactgegevens
Berko Schoonmaakdiensten
Zeelandhaven 5c
3433 PL Nieuwegein

Vragen over dit privacybeleid of over onze diensten kunnen worden gericht aan info@berkoschoonmaak.nl

Cookiebeleid

Wat zijn cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer (of internet-apparaat) worden geplaatst door websites die u bezoekt.

Type cookies

We gebruiken de volgende cookies:

Noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn essentieel voor het correct functioneren van websites.

Functionele cookies

Deze cookies zijn bedoeld om ons in staat te stellen de bruikbaarheid en prestaties van websites te verbeteren en om verschillende functies te bieden.

Analytische cookies (Google Analytics)

Deze cookies worden gebruikt om uw bezoek aan onze websites te analyseren. We analyseren het aantal bezoekers van onze websites, de duur van de bezoeken, de volgorde van de bezochte pagina’s en of er wijzigingen moeten worden aangebracht aan de website. Met behulp van de verzamelde informatie, kunnen we onze websites nog gebruiksvriendelijker maken. Deze cookies worden ook gebruikt om mogelijke technische problemen op de websites op te lossen.

Marketing- en trackingcookies (Facebook, LinkedIn)

Derden kunnen tracking cookies gebruiken om uw internetgebruik te volgen. Wij raden u aan om de privacyverklaring en het cookiebeleid van deze derde partijen te lezen voor meer informatie:

Facebook

LinkedIn

Waarom gebruiken we cookies

Berko schoonmaakdiensten maakt gebruik van cookies om informatie te verzamelen over het gebruik van de website en om uw ervaring te verbeteren wanneer u onze website bezoekt. Wanneer u onze website bezoekt, stellen we Google Analytics in om het aantal bezoekers te meten, om te zien hoe bezoekers op de site navigeren en om te zien welke bronnen zij bezoeken.

Gegevensverzameling door het gebruik van Google Analytics

Onze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice. Zowel Google als Google Analytics gebruiken zogenaamde “cookies”. Google Analytics verzamelt informatie over uw besturingssysteem, browser, IP-adres, de vorige bezochte website, (verwijzende URL), en de datum en tijd waarop u onze website hebt bezocht. Google gebruikt deze informatie om uw gebruik van onze website te analyseren, om rapporten over de website-activiteit voor website-exploitanten samen te stellen en om andere diensten te verlenen die verband houden met het gebruik van de website en internetgebruik. Google geeft deze informatie door aan derden waar dit wettelijk is voorgeschreven of waar derden deze gegevens namens Google verwerken. Dit gebruik is anoniem of maakt gebruik van pseudoniemen. Meer informatie over dit gebruik van Google vindt u hier:

Google

 

Hoe werken social media cookies van derden?

Social media cookies worden door de social media websites zelf geplaatst. Wanneer u op onze website een social media button aanklikt, wordt een social media cookie geplaatst. De social media partij kan uw IP-adres herkennen. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. We raden je aan onderstaande privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen:

Facebook

LinkedIn

Andere technologieën

Naast cookies gebruikt Berko schoonmaakdiensten webbeacons. Een webbeacon is een kleine grafische afbeelding op onze site waarmee we kunnen bepalen hoeveel bezoekers de pagina hebben gezien en op welke tijden.

Uitschakelen en verwijderen

U kunt cookies weigeren door de daartoe gerichte instelling in uw browser te activeren. Houd a.u.b. er echter rekening mee dat door het verwijderen of blokkeren van cookies de website mogelijk niet correct functioneert en dat u mogelijk bepaalde gedeelten van de website niet kunt raadplegen.

Ga naar https://tools.google.com/dlpage/gaoptoutvoor meer informatie over hoe u zich kunt afmelden voor Google Analytics. Bezoek www.allaboutcookies.org voor meer informatie over cookies, waaronder hoe u kunt zien welke cookies zijn ingesteld en hoe u deze kunt beheren en verwijderen.