N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Professionele vloerreiniging

 

Marmoleum reinigen is een vak apart. Daarom is het belangrijk dat u daar een professioneel schoonmaakbedrijf voor inschakelt. Voor professionele vloerreiniging in Utrecht bent u dan aan het juiste adres bij BERKO Schoonmaakdiensten. Wij bieden u de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening waar u naar op zoek bent en zorgen er graag voor dat uw marmoleum vloer er weer stralend bijligt.

Professionele vloerreiniging in Utrecht: marmoleum vloer reinigen

Heeft u een marmoleum vloer, bijvoorbeeld op kantoor of in uw winkel, en moet u deze nodig eens laten reinigen? Dan kunt u daar BERKO Schoonmaakdiensten voor inschakelen. Natuurlijk kunt u uw marmoleum vloer periodiek zelf reinigen, maar voor een echt grondige en professionele reiniging heeft u echt zwaarder geschut nodig. Onze specialisten weten precies hoe ze uw marmoleum vloer het beste kunnen reinigen. Ook als u andere soorten vloeren heeft liggen die gereinigd moeten worden, kunt u ons inschakelen. Wij weten alles van professionele vloerreiniging en zijn voornamelijk werkzaam in de wijde omgeving van Utrecht. Heeft u dus verschillende soorten vloeren liggen die professioneel gereinigd moeten worden, dan bespaart u flink op de kosten als u dit allemaal door BERKO Schoonmaakdiensten laat doen.

Het belang van professionele vloerreiniging

Natuurlijk geven uw ruiten, sanitaire voorzieningen en werkplekken een indruk af. Maar ook uw vloer kan bijdragen aan een goede of slechte indruk die uw bedrijf heeft op klanten en afspraken. Heeft u een stralende vloer liggen, dan geeft dit een goede indruk af. Als u daarnaast eens in de zoveel tijd investeert in professionele vloerreiniging in uw bedrijf in Utrecht, vermindert u ook de kans op gezondheidsklachten bij uw personeel. Heeft u bijvoorbeeld vloerbedekking? Deze kunnen veel vuil en stof vasthouden wat kan leiden tot een nare geur of allergieontwikkeling. Maar ook als u een marmoleum vloer heeft liggen, moet u deze regelmatig professioneel laten reinigen.

Neem contact met ons op

Wilt u graag BERKO Schoonmaakdiensten inschakelen voor de professionele vloerreiniging van de vloeren in uw pand in de omgeving van Utrecht? Dat is een slimme keuze. U bent bij ons namelijk verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening; dat bewijzen onze kwaliteitscertificaten wel. Ons team van ervaren specialisten staat voor u klaar en zorgt ervoor dat alles naar wens gedaan wordt. U kunt dan ook een afspraak maken waarin we graag horen wat uw wensen zijn. Wij maken dan een plan van aanpak voor bijvoorbeeld het reinigen van uw marmoleum vloer en bieden u een passende offerte. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht