N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Schoonmaak Lopik

 

Het is verstandig om een professioneel en gecertificeerd schoonmaakbedrijf in Lopik in te schakelen voor het schoonmaakwerk van uw bedrijf. Dan weet u namelijk zeker dat uw organisatie altijd hygiënisch schoon is en voldoet aan uw wensen en eisen. BERKO Schoonmaakdiensten, een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Lopik, stelt uw wensen en eisen namelijk centraal als het gaat om de schoonmaak van uw organisatie. Op onze snelle, persoonlijke en flexibele service kunt u vertrouwen.

Schoonmaakbedrijf in Lopik voor eenmalig en periodiek schoonmaakwerk

Heeft u een schoonmaakklus liggen die de nodige kennis en kunde vereist? Bijvoorbeeld het reinigen van een gevel of van een natuurstenen vloer? Dan kunt u ons schoonmaakbedrijf in Lopik inschakelen; wij zijn er namelijk voor zowel eenmalig, specialistisch schoonmaakwerk als periodieke schoonmaak. Onze specialisten weten precies hoe ze uw vloer, gevel of ruiten moeten reinigen, maar zijn tevens in te schakelen voor de periodieke schoonmaak van bijvoorbeeld kantoren en scholen. Menig school en kantoor in de omgeving van Lopik wordt al door ons schoonmaakbedrijf schoongemaakt, en daar voegen we u graag aan toe.

Verzekerd van uitstekend schoonmaakwerk in Lopik

Schakelt u ons schoonmaakbedrijf in Lopik in voor uw schoonmaakwerk, dan bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. En daar bent u natuurlijk naar op zoek. Allereerst zijn wij in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten, zoals NEN ISO 9001, NEN ISO 14011 en NEN 4400-1. Ook doen wij alle werkzaamheden volgens de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Schakelt u ons schoonmaakbedrijf in Lopik in, dan krijgt u één vast contactpersoon waar u alle zaken omtrent het schoonmaakwerk mee kunt bespreken. Deze projectcoördinator is op de hoogte van alle lopende werkzaamheden en voert regelmatig controleronden en steekproeven uit om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarnaast werken we met de meest moderne materialen en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Door al deze aspecten te combineren, komt u tot de conclusie dat u bij ons schoonmaakbedrijf in Lopik het best uit bent voor uw schoonmaakwerk.

Maak een afspraak

Wilt u graag on schoonmaakbedrijf in Lopik inschakelen, dan kunt u gemakkelijk online een afspraak maken. Tijdens deze afspraak horen wij graag wat uw wensen en eisen zijn op het gebied van uw schoonmaakwerk en maken wij een compacte situatieschets van uw bedrijf. Zo kunnen we u een passende offerte en oplossing bieden, die volledig voldoet aan uw wensen en eisen. U kunt voor meer informatie natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen, door te bellen naar 030 – 603 8228.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht