N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Schoonmaak ziekenhuis Utrecht

 

De schoonmaak van een ziekenhuis vereist specialistische werkzaamheden, en in de wijde omgeving van Utrecht kunt u daar dan ook BERKO Schoonmaakdiensten voor inschakelen. Wij weten namelijk precies hoe we gezondheidsinstellingen zoals ziekenhuizen hygiënisch schoon en steriel moeten krijgen en begrijpen hier dan ook het grote belang van. Met meer dan 30 jaar ervaring profiteert u bij ons van uitstekende, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Specialistische schoonmaak voor gezondheidsinstellingen zoals een ziekenhuis in Utrecht en omgeving

Een schone omgeving is nergens anders zodanig van levensbelang als in gezondheidsinstellingen. Het is daarom ook erg belangrijk dat de schoonmaak van een ziekenhuis, bijvoorbeeld in de omgeving in Utrecht, uitgevoerd wordt door een specialistisch schoonmaakbedrijf zoals BERKO Schoonmaakdiensten. Worden bijvoorbeeld ruimtes of sanitair niet goed schoongemaakt, dan vormt dit een bron van bacteriën die in een ziekenhuis of andere gezondheidsinstelling fatale gevolgen kan hebben. Wij weten precies op welke manier en met welke methodes en middelen wij een gezondheidsinstelling keer op keer hygiënisch kunnen reinigen. Onze ervaren en goed opgeleide schoonmakers missen geen enkel detail; van de ontvangstruimte tot de keuken en de kamers van de patiënten.

Een compleet en op maat gemaakt plan van aanpak

Wij bieden een professionele dienstverlening, bijvoorbeeld voor de schoonmaak van een ziekenhuis in de omgeving van Utrecht. Wij zetten een doelgerichte schoonmaakstrategie op dat een continue uitvoering van een intensief schoonmaakprogramma en perfecte uitvoering hiervan omvat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw ruimtes zo steriel mogelijk blijven. Wij zijn in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten en bieden u een flexibele en professionele aanpak. U kunt online een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakt plan van aanpak en offerte op te laten stellen. U kunt hiervoor ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht