N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Schoonmaakbedrijf De Meern

 

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in de omgeving van De Meern? Dan kunt u terecht bij BERKO Schoonmaakdiensten. Al meer dan 30 jaar zijn wij actief in de schoonmaakbranche en met succes. Menig school en kantoor in de wijde omgeving van Utrecht wordt door ons vlekkeloos schoongemaakt. Zij zijn dan ook tevreden door onze snelle en persoonlijke service. We zijn flexibel en kijken altijd naar uw wensen en eisen. Voor kwalitatief hoogwaardig schoonmaakwerk in de omgeving van De Meern neemt u dus contact op met BERKO Schoonmaakdiensten. Wij voegen u graag toe aan onze klantenkring en overtuigen u graag van onze uitstekende dienstverlening.

BERKO Schoonmaakdiensten: professioneel schoonmaakbedrijf in De Meern

Wij voorzien al menig kantoor en school in De Meern van professioneel schoonmaakwerk. U kunt ons dan ook inschakelen voor veel verschillende soorten werkzaamheden. Van het grondig reinigen van vloeren tot periodiek schoonmaakwerk van bijvoorbeeld kantoren. Natuurlijk doet ons uitgebreide aanbod aan werkzaamheden niet af aan de kwaliteit die we u bieden. U bent bij ons altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit doordat we in het bezit zijn van de nodige kwaliteitscertificaten zoals NEN 4400-1, NEN ISO 9001 en NEN ISO 14001. Daarnaast krijgt u bij ons altijd te maken met professionele en ervaren schoonmakers die gebruik maken van de meest moderne en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Ons schoonmaakbedrijf zorgt er graag voor dat uw bedrijf in De Meern weer vlekkeloos schoon is.

Een afspraak maken

Wilt u graag weten wat ons schoonmaakbedrijf in De Meern voor u kan betekenen en bent u benieuwd wat voor schoonmaakwerk wij voor u kunnen leveren? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228. We maken dan een afspraak en tijdens deze afspraak horen we graag wat uw wensen zijn op het gebied van schoonmaakwerk. Wij maken dan een compacte situatieschets van uw bedrijf, zodat we u een goed voorstel kunnen doen met een passende offerte. Wij staan voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht