N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Schoonmaakbedrijf Maarssen

 

BERKO Schoonmaakdiensten is een professioneel schoonmaakbedrijf in de omgeving van Maarssen. U kunt ons inschakelen voor alle soorten schoonmaakwerk in de omgeving van Maarssen. Wij hebben namelijk een groot team aan specialistische medewerkers in dienst die gedreven en ervaren zijn. Zij zijn er voor al uw periodieke schoonmaakwerk, maar ook voor uw specialistische, eenmalige werkzaamheden. Wat voor schoonmaakwerk wij ook voor u kunnen doen, wij garanderen u altijd van de beste kwaliteit.

Schoonmaakbedrijf in Maarssen voor al uw schoonmaakwerk

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor specialistisch schoonmaakwerk in de omgeving van Maarssen? Bijvoorbeeld voor het reinigen van gevels, speciale vloeren, ruiten of schoonmaak voor de oplevering van een bouwproject? Dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk diverse specialisten in dienst die precies weten hoe ze dit specialistische schoonmaakwerk aan moeten pakken. Maar ook als uw kantoor, school of kinderdagverblijf periodiek schoongemaakt moet worden, staat ons team van gedreven en ervaren medewerkers voor u klaar. Wij zorgen altijd voor flexibele en persoonlijke service; elk bedrijf is anders en heeft dus ook andere behoeften op het gebied van schoonmaakwerk.

Neem contact met ons op

U wilt natuurlijk in zee gaan met een professioneel schoonmaakbedrijf in de omgeving van Maarssen. BERKO Schoonmaakdiensten is daarom in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten. Naast dat wij voldoen aan diverse eisen die gesteld worden door overkoepelende organisaties, waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening ook zelf. Zo controleert de projectcoördinator, tevens uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen, regelmatig de werkzaamheden van onze medewerkers aan de hand van steekproeven. Wilt u ook altijd verzekerd zijn van kwalitatief hoogwaardig schoonmaakwerk voor uw organisatie in Maarssen? Neem dan contact met ons op. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken of bellen naar 030 – 603 8228.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht