N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Schoonmaakbedrijf offerte

 

Als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf, is het aanvragen van een offerte een belangrijk onderdeel. U wil natuurlijk niet te veel betalen, maar u wil wel profiteren van de beste dienstverlening en service. Daarom is het slim om verschillende offertes aan te vragen bij diverse schoonmaakbedrijven. Vraagt u ook een offerte aan voor schoonmaak bij BERKO Schoonmaakdiensten? Dan weet u bijna zeker dat u hier de beste offerte zult ontvangen!

Een op maat gemaakte offerte door BERKO Schoonmaakdiensten gevestigd in Ijsselstein

BERKO Schoonmaakdiensten in Ijsselstein heeft al meer dan 30 jaar ervaring in diverse soorten schoonmaakdiensten. Wij hebben een team van ervaren en gedreven medewerkers klaar staan die voor u altijd een persoonlijke en flexibele service leveren. Waar u ons ook voor inschakelt, wij leveren altijd service op maat. We horen graag wat uw wensen zijn en maken vervolgens een passend plan van aanpak. Hierbij hoort ook een op maat gemaakt offerte voor de schoonmaak die we voor u kunnen doen. Bij ons schoonmaakbedrijf kunt u dus altijd terecht voor een offerte op maat, waarbij u zult zien dat deze een erg gunstige prijs-kwaliteitsverhouding bevat.

Diverse werkzaamheden die wij u bieden

Er is bijna geen schoonmaaktaak waar u BERKO Schoonmaakdiensten niet voor in kunt schakelen. Of het nu gaat om de periodieke schoonmaak van bijvoorbeeld kantoren, scholen, kinderdagverblijven of zorginstellingen; wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Maar u kunt ons ook inschakelen voor eenmalige, wat specialistischere schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan glasbewassing, vloerreiniging of gevelreiniging. Wij hebben de juiste ervaren specialisten in dienst die dit voor u kunnen doen. Voor welke schoonmaak taak u ons ook nodig heeft, wij stellen altijd een passende offerte op; daar kunt u bij ons schoonmaakbedrijf altijd op rekenen.

Uitstekende kwaliteit

Niet alleen maakt ons schoonmaakbedrijf voor u een scherpe offerte; u bent bij ons ook verzekerd van uitstekende dienstverlening van goede kwaliteit. Onze schoonmakers zijn allemaal opgeleid voor het werk dat zij uitvoeren. Daarnaast zijn wij in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten en worden onze schoonmakers altijd gecontroleerd door projectcoördinatoren. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Wilt u graag een offerte aanvragen voor uw schoonmaak werkzaamheden? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228. U kunt ook gemakkelijk online een afspraak maken. Tijdens deze afspraak horen we graag wat u van ons verwacht en vertellen wij u wat we voor u kunnen betekenen. We komen met een goed plan van aanpak en natuurlijk een op maat gemaakte offerte; daar kunt u bij ons schoonmaakbedrijf altijd vanuit gaan!

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht