N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Schoonmaakbedrijven Nieuwegein

 

Bent u op zoek naar professionele schoonmaakbedrijven in Nieuwegein die u kunnen ontzien van al uw schoonmaakwerk? Neem dan eens contact op met schoonmaakbedrijf BERKO Schoonmaakdiensten in Nieuwegein. Wij hebben namelijk al meer dan 30 jaar ervaring in het uitvoeren van veel uiteenlopende schoonmaakdiensten. Onze gedreven, gemotiveerde, discrete en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat schoonmaakwerkzaamheden geheel naar wens worden uitgevoerd. Dit is onderdeel van onze flexibele en persoonlijke service. Wij horen ook graag hoe we u verder kunnen helpen met uw schoonmaak in Nieuwegein.

Het schoonmaakwerk door ons schoonmaakbedrijf in Nieuwegein

Wat voor schoonmaakwerk kunt u door ons schoonmaakbedrijf in Nieuwegein laten doen? Dit zijn erg uiteenlopende werkzaamheden. Zo hebben wij specialisten in huis die bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in vloer- of gevelreiniging en ervoor kunnen zorgen dat de meest complexe oppervlakken weer stralend schoon worden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor periodieke schoonmaak in Nieuwegein, van bijvoorbeeld scholen of kantoren. Wij zorgen er graag voor dat uw werkomgeving of school hygiënisch schoon is. U kunt ons dus inschakelen voor een éénmalige schoonmaak of voor periodieke schoonmaak in Nieuwegein. Maar bij weinig schoonmaakbedrijven in de omgeving van Nieuwegein kunt u terecht voor een zodanig complete dienstverlening als bij ons schoonmaakbedrijf.

Schoonmaakwerk van gegarandeerde kwaliteit in Nieuwegein

Als u op zoek bent naar schoonmaakbedrijven in Nieuwegein die u uitstekende kwaliteit schoonmaakwerk bieden, dan kunt u zeker terecht bij ons schoonmaakbedrijf. Onze ervaren medewerkers zorgen er namelijk altijd voor dat er kwalitatief goed schoongemaakt wordt. Hiervoor gebruiken wij dan ook altijd de meest milieuvriendelijke en moderne schoonmaakmiddelen. Wilt u graag gebruikmaken van onze schoonmaakservice in Nieuwegein, dan krijgt u één vast contactpersoon. Dit is de projectcoördinator en deze is altijd op de hoogte van de lopende werkzaamheden. Deze kunt u dan ook altijd raadplegen over uw schoonmaakwerk in Nieuwegein. Uw projectcoördinator voert regelmatig steekproeven en controleronden uit om de kwaliteit van de werkzaamheden te kunnen waarborgen. Daarnaast kunt u bij ons altijd vertrouwen op kwaliteit; wij zijn namelijk in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten. Zo zijn wij in het bezit van de NEN 4400-1, NEN ISO 9001 en NEN ISO 14001 certificaten. Ook passen wij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag toe en zijn wij in het bezit van het VCA-vol veiligheidscertificaat.

De mogelijkheden van onze schoonmaakservice in Nieuwegein bespreken

Heeft u interesse in de schoonmaakservice van een van de beste schoonmaakbedrijven in Nieuwegein? Dan horen wij graag wat voor schoonmaakwerk er bij u in Nieuwegein gedaan moet worden. We nodigen u graag uit om tijdens een afspraak uw wensen te bespreken. We analyseren dit gesprek dan nauwkeurig en maken vervolgens een compacte situatieschets van uw bedrijf. Zo kunnen we u een goed voorstel doen van aanpak en kunnen we u een passende offerte bieden. U kunt hiervoor contact opnemen met ons schoonmaakbedrijf in Nieuwegein door te bellen naar 030 – 603 8228, of door online een afspraak te maken.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht