N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Schoonmaakservice Houten

 

Heeft u veel schoonmaakwerk liggen in de omgeving van Houten en zoekt u daar een professioneel schoonmaakbedrijf voor? Neem dan eens contact op met BERKO Schoonmaakdiensten. Waarom? Allereerst bieden wij altijd een snelle, persoonlijke en flexibele service tegen een eerlijke prijs. We zorgen er altijd voor dat het werk dat u voor ons gemotiveerde en ervaren personeel heeft, goed en geheel naar wens uitgevoerd wordt. Of u nu onze éénmalige schoonmaakservice bij u in Houten nodig heeft, of onze diensten periodiek nodig heeft; onze service blijft hetzelfde.

Schoonmaakbedrijf BERKO Schoonmaakdiensten in Houten: uitstekende kwaliteit

Als u in zee gaat met een schoonmaakbedrijf voor uw schoonmaakwerk in Houten, dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een goede dienstverlening en een kwalitatief hoogwaardige oplevering. Wij hebben de kwaliteit van onze dienstverlening namelijk erg hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat u helemaal tevreden bent en een prettige werkomgeving heeft door onze schoonmaakservice bij u in Houten. Om onze kwalitatieve dienstverlening aan u te bewijzen, zijn wij dan ook in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten zoals NEN 4400-1, NEN ISO 14991 en NEN ISO 9001. Ook zijn wij in het bezit van het VCA-vol veiligheidscertificaat en handelen wij altijd volgens de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij altijd met een vaste projectcoördinator per project. Dit is uw vaste aanspreekpunt en de projectcoördinator is altijd op de hoogte van de lopende werkzaamheden. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, voert de projectcoördinator ook regelmatig controleronden en steekproeven uit. Zo blijft het schoonmaakwerk van onze schoonmaakservice in Houten altijd van de beste kwaliteit.

Waarmee kan ons schoonmaakbedrijf in Houten u van dienst zijn?

Het gemotiveerde en ervaren personeel van ons schoonmaakbedrijf staat in Houten voor u klaar. Al menig kantoor en school voorzien wij in de omgeving van Houten van onze periodieke schoonmaakservice. Dit doen we ook graag voor uw bedrijf! Heeft u echter wat specialistischer schoonmaakwerk nodig in Houten? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben diverse specialisten in dienst die uw vloer of gevel professioneel kunnen reinigen. Wij voegen u graag toe aan onze klantenkring en horen graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt online een afspraak maken voor een gesprek waarin we uw wensen kunnen inventariseren. Hierna maken we een compacte situatieschets van uw bedrijf waarna we een voorstel kunnen doen en u een passende offerte kunnen bieden. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht