N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Schoonmaakservice IJsselstein

 

Bent u op zoek naar schoonmaakbedrijf in IJsselstein dat uw schoonmaakwerk uit handen kan nemen? Dan bent u op zoek naar BERKO Schoonmaakdiensten. Al meer dan 30 jaar zorgen wij met onze schoonmaakservice en een vakkundig team van ervaren en deskundig personeel voor schone kantoren, scholen en meer gebouwen in de omgeving van IJsselstein. Wij zijn dan ook uitgegroeid tot een van de beste schoonmaakbedrijven in deze omgeving en laten u graag zien waarom. Neem voor meer informatie over onze schoonmaakservice in de omgeving van IJsselstein gerust contact met ons op!

Schoonmaakbedrijf in IJsselstein voor periodiek en eenmalig schoonmaakwerk

U kunt onze schoonmaakservice in IJsselstein inschakelen voor zowel eenmalig als periodiek schoonmaakwerk. Gaat het om eenmalige schoonmaakservice in IJsselstein, dan gaat dit vaak om wat specialistischer schoonmaakwerk. Gelukkig hebben wij dan ook de juiste specialisten in dienst die ook voor specialistisch schoonmaakwerk klaarstaan. Zo kunt u ons inschakelen voor onder andere glasbewassing, gevelreiniging, vloerreiniging en bouw schoonmaak. Maar ook voor periodieke schoonmaakwerken kunt u bij ons terecht. Menig kantoor en school in de omgeving van IJsselstein maakt al gebruik van onze schoonmaakservice. We zorgen er altijd voor dat alles geheel naar wens wordt uitgevoerd.

Gegarandeerd van de beste kwaliteit

Schakelt u ons schoonmaakbedrijf in IJsselstein in voor uw schoonmaakwerk? Of het nu gaat om periodiek of eenmalig schoonmaakwerk, onze schoonmaakservice in IJsselstein blijft van dezelfde uitstekende kwaliteit. Wij zijn dan ook in het bezit van verschillende kwaliteitscertificaten zoals NEN ISO 9001, NEN ISO 14001 en NEN 4400-1. Onze medewerkers zijn enthousiast, gedreven en ervaren en u krijgt bij ons één vast aanspreekpunt: de projectcoördinator. Deze is altijd op de hoogte van de lopende werkzaamheden en staat altijd voor u klaar als u vragen heeft of als u de werkzaamheden iets wil aanpassen. Dat is onderdeel van onze snelle, persoonlijke en flexibele service. Daarnaast voert de projectcoördinator regelmatig steekproeven en controleronden uit om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo bent u altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakservice bij u in IJsselstein.

De mogelijkheden bespreken: maak een afspraak

Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van schoonmaakwerk in IJsselstein. Tijdens een eerste afspraak bespreken wij graag wat onze schoonmaakservice voor u in IJsselstein kan betekenen. We horen graag wat uw wensen zijn en maken na de afspraak een compacte situatieschets van uw bedrijf. Vervolgens komen we dan met een voorstel inclusief een passende offerte. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken met ons schoonmaakbedrijf in IJsselstein, maar als u liever eerst telefonisch de mogelijkheden bespreekt, dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht