N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Schoonmaakservice Utrecht

 

Wij zijn BERKO Schoonmaakdiensten, een gespecialiseerd en gecertificeerd schoonmaakbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de regio Utrecht. Al meer dan 30 jaar hebben wij namelijk ervaring in schoonmaakservice; zowel eenmalige als periodieke schoonmaak in Utrecht valt onder onze dienstverlening. Ons vakkundige team van goed ingewerkte en ervaren medewerkers zorgt voor een uitstekend niveau van schoonmaakwerk bij u in Utrecht. Van scholen tot kantoren en van ziekenhuizen tot vloeren; wij zorgen ervoor dat alles stralend schoon is. Wij zijn daarnaast altijd op zoek naar innovatieve oplossingen en streven er altijd naar om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

BERKO Schoonmaakdiensten: professionele schoonmaakservice in de omgeving van Utrecht

Of het nu gaat om eenmalige schoonmaak of periodieke schoonmaak in Utrecht, wij zorgen voor de juiste aanpak. Een grondige reiniging na een verbouwing behoeft bijvoorbeeld een geheel andere aanpak dan de schoonmaak en het onderhoud van een kantoor in Utrecht. Bij ons schoonmaakbedrijf in Utrecht kunt u altijd rekenen op kwalitatief hoogwaardig schoonmaakwerk door gemotiveerd en ervaren personeel. Wij zijn een flexibel bedrijf en bieden u altijd een snelle en persoonlijke service. Zo bieden we u variabele werktijden, maar altijd een vast aanspreekpunt. Mochten zich calamiteiten voordoen, dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Natuurlijk maken wij gebruik van milieuvriendelijke middelen en moderne materialen; wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoonmaakwerk.

De werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf in Utrecht

Waar kunt u ons schoonmaakbedrijf in Utrecht zoal voor inschakelen? Voor de meest uiteenlopende schoonmaakdiensten. Zo kunnen wij specialistische reiniging verzorgen voor bijvoorbeeld kantoren en scholen, maar ook ziekenhuizen, hotels en bouwplaatsen. Wij zorgen altijd voor discrete en kwalitatief hoogwaardige schoonmaak geheel naar uw wens. U kunt onze schoonmaakservice in Utrecht ook inschakelen voor bijvoorbeeld vloerreiniging of glasbewassing. Kortom, er is vrijwel niets op het gebied van schoonmaakwerk in Utrecht, dat wij niet voor u uit handen kunnen nemen. Hoewel wij veel uiteenlopende schoonmaakdisciplines aanbieden, kunnen wij de kwaliteit van onze eenmalige of periodieke schoonmaak in de omgeving van Utrecht altijd waarborgen. Wij zijn namelijk in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten zoals NEN 4400-1, NEN ISO 9001, NEN ISO 14001 en diverse andere certificaten. Wij zorgen er altijd voor dat uw projectcoördinator op de hoogte is van de lopende werkzaamheden en deze voert dan ook regelmatig steekproeven en controleronden uit om de kwaliteit van het schoonmaakwerk en de medewerkers in Utrecht te kunnen waarborgen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over de schoonmaakservice van ons schoonmaakbedrijf in Utrecht? Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak horen wij graag wat uw wensen zijn. Deze wensen inventariseren we en vervolgens analyseren we deze om tot een compacte situatieschets van uw bedrijf te komen. Vervolgens doen we u een voorstel voor eenmalige of periodieke schoonmaak bij u in de omgeving van Utrecht. Neem dus voor meer informatie direct contact met ons op door te bellen naar 030 – 603 8228. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht