N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Schoonmaakservice Vianen

 

Voor professioneel schoonmaakwerk in Vianen schakelt u schoonmaakbedrijf BERKO Schoonmaakdiensten in. Wij zorgen altijd voor een snelle en persoonlijke service en passen deze volledig aan naar uw wensen en opdrachten. Wij zijn een flexibel bedrijf en kwaliteit staat bij ons dan ook altijd voorop. Of het nu gaat om routinewerk of om specialistische reiniging; er is niets dat wij niet schoonkrijgen. Heeft u kwalitatief hoogwaardige schoonmaakservice nodig in Vianen, neem dan vooral contact met ons op. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

BERKO Schoonmaakdiensten: professioneel schoonmaakbedrijf in Vianen

Voor uw schoonmaakwerk schakelt u natuurlijk een professioneel schoonmaakbedrijf in Vianen in. U profiteert bij ons namelijk van korte communicatielijnen; u heeft bij ons altijd één aanspreekpunt. Uw projectcoördinator is dan ook altijd op de hoogte van de lopende werkzaamheden en voert, om de kwaliteit te kunnen waarborgen, regelmatig controleronden en steekproeven uit. We maken altijd gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en moderne materialen om kwaliteit te kunnen garanderen. Zo profiteert u ook altijd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij BERKO Schoonmaakdiensten bent u altijd verzekerd van gemotiveerd, ingewerkt en ervaren personeel dat voldoet aan de kwaliteitsstandaarden. Daarom zijn wij ook in het bezit van de volgende kwaliteitscertificaten:

  • NEN 4001;
  • NEN ISO 14001 (milieu);
  • NEN ISO 9001;
  • OSB-keurmerk;
  • Specifieke OSB-eisen;
  • Code Verantwoordelijk Marktgedrag;
  • VSR en DKS-controlesystemen;
  • VCA-vol veiligheidscertificaat.

De werkzaamheden van onze schoonmaakservice in Vianen

Voor welk schoonmaakwerk kunt u ons schoonmaakbedrijf in Vianen precies inschakelen? Wij bieden een uitgebreide schoonmaakservice in de omgeving van Vianen. Zo maken we al meer dan 30 jaar scholen en kantoren geheel naar wens schoon. Maar we zijn ook gespecialiseerd in vloer- en gevelreiniging en het schoonmaken van hotels, restaurants, sanitair en ziekenhuizen. Wij gaan altijd discreet te werk en zorgen voor een uitstekend resultaat. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die ons schoonmaakbedrijf in Vianen u biedt? Bent u benieuwd of wij ook uw schoonmaakwerk in Vianen over kunnen nemen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 – 603 8228. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor onze schoonmaakservice bij u in Vianen en maken een compacte situatieschets van uw bedrijf, zodat we u een voorstel kunnen doen en een passende offerte kunnen bieden. U kunt direct online een afspraak maken.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht