N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Schoonmaakservice

 

De schoonmaakwerkzaamheden van BERKO Schoonmaakdiensten gevestigd in Ijsselstein zijn zeer uiteenlopend. Doordat wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben, kunnen wij u expertise op veel verschillende gebieden bieden, samen met een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Kwaliteit en milieuvriendelijkheid staan bij onze schoonmaakservice hoog in het vaandel; daarom werken wij altijd met de nieuwste materialen en meest milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Van professionele gevelreiniging tot de periodieke schoonmaak van kantoren; ons vakkundige team van ervaren schoonmakers staat voor u klaar!

De schoonmaakwerkzaamheden van BERKO Schoonmaakdiensten in Ijsselstein

Wij staan voor diverse soorten schoonmaakwerkzaamheden voor u klaar. Wij doen de reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden van bijvoorbeeld wooncomplexen, kantoorruimten, kinderdagverblijven, gezondheidsinstellingen en scholen. Hierbij luisteren we altijd naar uw wensen en eisen; dat is onderdeel van onze persoonlijke en flexibele service. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor wat specialistischere schoonmaakwerkzaamheden, zoals gevelreiniging, vloerreiniging en glasbewassing. Onze specialistische medewerkers gaan professioneel te werk om tot het beste resultaat te komen.

Verzekerd van de beste kwaliteit

Als u in zee gaat met een schoonmaakservice, dan verwacht u wel dat de schoonmaakwerkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd. Daar bent u bij BERKO Schoonmaakdiensten zeker van; wij zijn namelijk in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten om dit te kunnen bewijzen. Daarnaast krijgt u bij ons altijd één contactpersoon die het project coördineert en steekproeven uitvoert om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen. Bij uw contactpersoon kunt u ook altijd terecht voor vragen over de lopende werkzaamheden of voor het aanpassen van de schoonmaakwerkzaamheden. Wilt u graag meer weten over onze schoonmaakservice en de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 – 603 8228. U kunt ook heel gemakkelijk online een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht