N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Schoonmaken Montfoort

 

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Montfoort nodig voor het schoonmaakwerk van uw organisatie? Dan kunt u terecht bij BERKO Schoonmaakdiensten. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat werkzaam is in de wijde omgeving van Utrecht, dus ook in Montfoort. Wij staan voor kwaliteit, een snelle, persoonlijk en flexibele service voor een eerlijke prijs. Wij zorgen er altijd voor dat uw wensen en eisen vervuld worden als onze specialisten uw organisatie in Montfoort gaan schoonmaken.

Schoonmaakbedrijf in Montfoort: voor al uw schoonmaakwerk

Moet uw natuurstenen vloer professioneel gereinigd worden? Of kan uw gevel ook wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Kunt u niet meer helder naar buiten kijken en heeft u dus een professioneel schoonmaakbedrijf in Montfoort nodig voor uw glasbewassing? Dit zijn allemaal specialistische schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden door een professioneel schoonmaakbedrijf. Bij BERKO Schoonmaakdiensten vindt u specialistische medewerkers die deze werkzaamheden uitstekend kunnen uitvoeren. Maar ook als u periodiek moet schoonmaken en dit liever aan een schoonmaakbedrijf in Montfoort overlaat, kunt u bij ons terecht. Wij maken onder andere kantoren, scholen, ziekenhuizen en kinderdagverblijven periodiek schoon en doen dit precies zoals u het graag wenst.

Kwalitatieve dienstverlening verzekerd door kwaliteitscertificaten

U wilt natuurlijk alleen in zee gaan met een schoonmaakbedrijf in Montfoort als deze daadwerkelijk kwalitatief goed schoonmaakwerk levert en kan schoonmaken zoals is afgesproken. U bent dan bij BERKO Schoonmaakdiensten helemaal aan het juiste adres. Wij zijn namelijk in het bezit van verschillende kwaliteitscertificaten zoals NEN ISO 9001, NEN ISO 14001 en NEN 4400-1. Daarnaast zijn we ook in het bezit van het VCA-vol veiligheidscertificaat en handelen we altijd volgens de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Daarnaast waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening door alleen de beste materialen en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen te gebruiken en steekproeven te doen op het schoonmaakwerk dat wij leveren in Montfoort en omgeving.

Neem contact op: maak een afspraak

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf in Montfoort op het gebied van uw schoonmaakwerk? Dan kunt u gemakkelijk online een afspraak maken. Tijdens de afspraak horen we graag wat u wilt laten schoonmaken bij u in Montfoort en of dit eenmalig of periodiek is, en welke specialismen dit aangaat. Wij maken dan een compacte situatieschets van uw bedrijf om u vervolgens een passende offerte te kunnen bieden. Voor meer informatie over ons schoonmaakwerk in Montfoort staat het u natuurlijk ook altijd vrij om ons schoonmaakbedrijf telefonisch te benaderen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht