N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Specialistisch schoonmaakwerk

 

Voor specialistische reiniging heeft u natuurlijk een professioneel schoonmaakbedrijf uit Ijsselstein nodig. BERKO Schoonmaakdiensten is dan het schoonmaakbedrijf waar u naar op zoek bent. Wij bieden de mogelijkheid tot diverse soorten specialistische schoonmaak in verschillende branches. Met onze flexibele en persoonlijke service bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit en een dienstverlening die helemaal naar wens is. Wij zijn een middelgroot specialistisch schoonmaakbedrijf. Bij ons profiteert u van de klantgerichte service zoals bij een klein schoonmaakbedrijf, en van de professionele dienstverlening zoals van een groot schoonmaakbedrijf. Wij verzorgen ook graag uw specialistisch schoonmaakwerk!

Specialistische reiniging door schoonmaakbedrijf BERKO Schoonmaakdiensten Ijsselstein

Voor specialistische reiniging bent u bij ons schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Uiteraard zijn wij er voor de regulieren en periodieke schoonmaak van kantoren, scholen en zorginstellingen, maar wij hebben ook de juiste specialisten in dienst die u kunnen voorzien in specialistische schoonmaak. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor professionele gevelreiniging, zodat uw pand weer een frisse en schone uitstraling heeft. Wij kunnen algen, mossen en zelfs graffiti voor u verwijderen. Daarnaast bieden we u ook andere vormen van specialistisch schoonmaakwerken, zoals:

  • Bouw schoonmaak: het gebruiksklaar maken van uw pand na oplevering
  • Glas reiniging: uw gehele raampartij schoon, zowel aan de binnen- als de buitenkant
  • Vloerreiniging: professioneel onderhoud en reiniging van diverse soorten vloeren

Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening

Bij specialistische schoonmaak is een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening erg belangrijk. Het is belangrijk dat alle werkzaamheden uitstekend worden uitgevoerd, en vooral ook geheel naar wens worden uitgevoerd. Wij zijn in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten zoals NEN 4400-1, NEN ISO 9001 en NEN ISO 14001 en zijn daarnaast lid van de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten. Bij ons krijgt u een vaste contactpersoon die altijd op de hoogte is van de lopende werkzaamheden en die, om de kwaliteit van onze dienstverlening te controleren, regelmatig steekproeven en controleronden uitvoert. Met dank aan deze korte communicatielijnen van ons schoonmaakbedrijf kunt u gemakkelijk kleine aanpassingen doen aan het specialistisch schoonmaakwerk.

Maak een afspraak om de mogelijkheden voor specialistische reiniging te bespreken

Wij bieden u verschillende mogelijkheden op het gebied van specialistische reiniging; wij bieden altijd schoonmaakwerk op maat. Daarom kunt u online een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Wij horen graag wat uw wensen zijn en maken na de afspraak een compacte situatieschets om de nodige specialistische schoonmaak in kaart te brengen. Wij maken dan een passend plan van aanpak en offerte, die geheel voor uw bedrijf op maat gemaakt is. Voor meer informatie over specialistische reiniging kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons schoonmaakbedrijf door te bellen naar 030 – 603 8228.

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht