N

30+ jaar ervaring

Klantvriendelijk

Actief in diverse gemeenten

Werkzaamheden

 

Het werkt beter met Berko.

Met kwalitatief routinewerk, zoals het reinigen en onderhouden van inventarissen, wanden en plafonds. Daarnaast worden onze schoonmaakspecialisten regelmatig ingeschakeld op het gebied van de reiniging van vloeren(marmoleum-/ linoleum-/ natuurstenen-/norament, plan-/ pvc vloeren enz.) , impregneren van muren, verwijderen van graffiti, tapijt reinigen en binnen/buiten glas-bewassing en diverse andere extra opdrachten.

De toegewijde en discrete medewerkers van Berko staan altijd voor u klaar. Of het nu gaat om dagelijkse, éénmalige of periodieke schoonmaak werkzaamheden. We verrichten werkzaamheden in de Regio Utrecht, zoals IJsselstein, Houten, Nieuwegein, Montfoort, maar ook zijn we werkzaam in Amersfoort, Amsterdam, Hilversum en Almere. Dit komt omdat enkele zeer tevreden opdrachtgevers daarheen verhuist zijn en toch graag willen dat wij het onderhoud blijven verrichten.

“Onze specialistische ervaring in diverse branches levert extra efficiency, en daarmee een besparing op. BERKO werkt bijvoorbeeld al 31 jaar voor verschillende tevreden scholen en kantoren.”

Wij voeren o.a. de volgende werkzaamheden uit:

Vloerreiniging
Specialistische reiniging
Een greep uit de branches waarin wij werkzaam zijn:

Kantoren
Scholen
Productiebedrijven
Sanitairservice
Sportzalen
Hotels
Bouwplaatsen
Showrooms
Zwembaden

Neem vrijblijvend contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht